Jdi na obsah Jdi na menu
 


Terry Lee Hankins

article preview

(USA)

 

O životě tohoto muže není mnoho známo. Narodil se 10. října 1974 v Texasu. Jeho rodiče se rozvedli, když byl Hankins ještě dítě, načež byl svěřen do péče otce. Ten se následně dvakrát oženil. Podle Hankinsova tvrzení jej obě macechy pohlavně zneužívaly. Hankins se v 18 letech oženil. Jeho vyvolenou se stala Tammy Bryceová, žena, která měla 3 děti z předchozího manželství.

V záři roku 2000 zjistila Hankinsova nevlastní sestra Pearl Sevenstarová (20 let), že je těhotná. Přibližně ve stejné době začal Hankins silně pít a mezi ním a jeho nevlastní sestrou začalo docházet k prudkým hádkám. 1. října 2000 se jedna z jejich hádek natolik vyostřila, že Hankins popadl hever a několikrát s ním Pearl udeřil do hlavy. V bití pokračoval i poté, co nebohá dívka padla k zemi. Když Hankins zjistil, že je jeho nevlastní sestra mrtvá, nacpal její tělo do vyřazeného mrazáku. Ten pak odtáhl na dvůr, kde jej položil na přední sedadlo jednoho z odstavených aut (jeho otec vlastnil autodílnu).

8. října 2000, tedy o pouhý týden později, došlo k další hádce, tentokrát mezi Hankinsem a jeho otcem Earniem (55 let). Během hádky vytáhl Earnie pistoli a začal s ní divoce mávat ve vzduchu. Hankins se na něj vrhl a vytrhl mu pistoli z ruky. Poté na svého otce namířil a chladnokrevně jej střelil do hlavy. Jeho tělo poté ukryl do jednoho z mobilních domů v Arlingtonu, jenž si krátce předtím pronajal.

Hankins poté začal tvrdit, že se jeho otec stará o těžce nemocnou příbuznou a jeho sestra odcestovala ze státu. Rovněž převzal otcovu autodílnu. V červenci 2001 byl Hankins zatčen a obviněn z napadení poté, co zbil Ruthie Bradleyovou, ženu, která si nakrátko pronajala pokoj v Hankinsově domě. Po pouhém měsíci ve vazbě však byl bez soudu propuštěn.

Hankinsovo manželství se postupně hroutilo. Vše došlo tak daleko, že Tammy se svými dětmi začala bydlet v karavanu před Hankinsovým domem. To nejhorší však mělo teprve přijít...

Ráno 26. srpna 2001 vstoupil Hankins do karavanu své manželky. Tammy (34 let) i její děti ještě spaly. Hankins vytáhl pistoli a bez rozmýšlení střelil svou manželku do hlavy. Stejný osud poté potkal i jeho nevlastní dcery Devin (12 let) a Ashley (11 let). Je jen obrovské štěstí, že poslední Tammyino dítě (10letý syn jehož jméno nebylo zveřejněno) bylo v té době na návštěvě u prarodičů. Hankins po trojnásobné vraždě nasedl do auta své manželky a odjel do Arlingtonu, kde si pronajal pokoj v jednom z místních motelů.

Pro policii byl Hankins jediným podezřelým. Netušila však, kde jej má hledat. Štěstí se na ni usmálo ráno 30. srpna, kdy se jí podařilo najít auto zavražděné Tammy Hankinsové. Bylo zaparkované před motelem v Arlingtonu. Policistům se podařilo zjistit, že jeden z pokojů si pronajal Hankins. Poté následovalo 5hodinové drama, kdy se Hankinsovi podařilo držet policii v šachu tím, že si vzal jako rukojmí jiné ubytované hosty - 39letou ženu a jejího 10letého syna. Po zmíněných 5 hodinách se nakonec Hankins vzdal.

Během výslechů se Hankins doznal nejen k vraždě své manželky a jejích dětí, ale i k vraždě svého otce a nevlastní sestry. To policisty zaskočilo, protože ani jeden z nich nebyl hlášen jako pohřešovaný. Hankins poté vyšetřovatelům prozradil, kde ukryl jejich těla. Rovněž policii předal svůj vlastnoručně psaný deník, ve kterém se detailně rozepsal o vraždách z roku 2000. Hankins na svou obhajobu uvedl, že tyto vraždy spáchal pod vlivem alkoholu.

V listopadu 2001 tak byl Hankins obviněn ze spáchání 5 vražd. Již 14. května 2002 byl uznán vinným a odsouzen k trestu smrti. Hankins se sice několikrát odvolal, rozsudek se mu však zvrátit nepodařilo. 2. června 2009 byl Terry Lee Hankins popraven podáním smrtící injekce. Jeho poslední slova byla tato: "Omlouvám se za to, co jsem udělal a za všechnu bolest a utrpení, které jsem tím způsobil. Ježíš je Pán. Sláva Bohu!" V době popravy bylo Hankinsovi 34 let.

 

Zdroje: wikipedia.org, Fort Worth Star-Telegram

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 




Statistiky

Online: 5
Celkem: 1060747
Měsíc: 12087
Den: 458