Jdi na obsah Jdi na menu
 


Baekuni

article preview

"Babe"

(Indonésie)

 

Životopis

Baekuni se narodil v roce 1961 jako jedno z dvojčat do farmářské rodiny v Megelangu v Indonésii. Vychodil jen tři třídy na základní škole. Ve 12 letech se stěhuje do Jakarty, kde se z něj stává bezdomovec. Poté, co si změní jméno na Cuk Saputar, se stěhuje na západní Jávu. Když je mu 21 let, tak se žení, ale manželství není nikdy naplněno, protože Baekuni není schopen erekce a navíc jeho žena záhy umírá. Znovu se vrací do Jakarty, kde se živí jako pouliční prodavač jídla a cigaret. Mezi místními dětmi, které žijí na ulici má přezdívku "Babe", protože velice často některé z nich bere domů, kde jim dá najíst a nechá je u sebe i přespat.

 

Série vražd

1999 - Je nalezeno tělo malého Arifa ve čtvrti Ciwaru, ve městě Kuningan. Chlapec byl uškrcen a posmrtně znásilněn.

2005 - Tělo dalšího mladého chlapce známého jako Riki je nalezeno u autobusového nádraží v Pulogadung. Oběť byla uškrcena provazem a také posmrtně znásilněna.

30. dubna 2007 - Yusuf Maulana (9-12 let). Jeho rozpůlené tělo bylo nalezeno u autobusové zastávky v Kelapa Gading.

9. července 2007 - Chlapec jménem Adi (12 let). Jeho rovněž rozpůlené tělo bylo nalezeno poblíž tržnice ve vesnici Klender.

14. ledna 2008 - Rozčtvrcené tělo chlapce známého jako Rio bylo nalezeno na chodníku ve městě Bekasi.

15. května 2008 - Arif Small (6 let). Jeho rozčtvrcené tělo bez hlavy bylo nalezeno u autobusového nádraží v Pulogadung (stejně jako tělo prvního chlapce).

8. ledna 2010 - Ardiansyah (10 let). Je nalezen ve čtvrti Cakung. Jeho rozčtvrcené tělo je zabaleno do čtyř lepenkových krabic, zatímco jeho hlava je pohozena opodál.

 

Zatčení a proces

Matka poslední oběti se při své výpovědi na policii zmíní o tom, že Ardiansyah v poslední době trávil spoustu času s jejich sousedem jménem Baekuni, který u sebe velice často nechává přespat různé děti z ulice. Policistům ani nedá moc práce dostat z Baekuniho doznání. Přizná se sám a dobrovolně. Je uznán duševně způsobilým podstoupit soudní proces, ve kterém čelí obvinění z vražd Arifa, Ria, Adiho a Ardiansyaha. Ke všemu se doznává a ochotně spolupracuje s policií. Baekuni u soudu uvedl, že byl schopen soulože jen v případě nekrofilního styku. Vrchol rozkoše pro něj pak byl pocit, že to byl on, kdo oběť zbavil života. Žalobce požaduje trest smrti, soudce ale přihlédne k tomu, že Baekuni ochotně spolupracoval s vyšetřovateli a odsuzuje ho za 4 vraždy k doživotnímu vězení. Ve vazbě se Beakuni doznal k celkem 14 vraždám dětí ve věku 6 - 12 let. Vzhledem k jeho pokročilé demenci vyšetřovatelé neshledali tato přiznání jako důvěryhodná a tak ostatní vraždy zůstávají stále neobjasněné. Vzhledem k obrovskému množství dětí, které žijí přímo na ulicích Jakarty, rozhodně není vyloučeno, že Baekuniho obětí může být ještě mnohem více.

 

Zdroje: wikipedia.org, Dailychilli.com

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 




Statistiky

Online: 7
Celkem: 1050256
Měsíc: 16568
Den: 450