Jdi na obsah Jdi na menu
 


Carmello DeJesus

article preview

(USA)

 

Tento případ je zahalen rouškou tajemství, a to zejména proto, že je o něm dostupných jen velmi málo informací.

8. září 1973 bylo v poli nedaleko města Perinton (stát New York) nalezeno tělo muže s prostřelenou plící. Muž byl později identifikován jako Carmello DeJesus (narozen 1934). Koroner uvedl, že DeJesus spáchal sebevraždu zastřelením.

Tomu by odpovídal i fakt, že u jeho těla byla nalezena španělsky psaná Bible, ve které byl založen lísteček s ručně psaným vzkazem: "Zabil jsem čtyři lidi. Už nechci nikomu ublížit. Proto musím ukončit svůj vlastní život." Na lístečku byla uvedena i tři ženská jména. Policejní sbory z New Jersey a Floridy později potvrdily, že všechny tři ženy se opravdu staly oběťmi vražd. Konkrétně se jednalo o tyto vraždy:

17. září 1971 - V Bridgetonu (stát New Jersey) byla zastřelena Octavia Fordová (42 let).

5. ledna 1973 - V jednom z pokojů v levném motelu v Palm Beach County na Floridě bylo nalezeno tělo Sandry Postellové (30 let) známé také jako Sandy Lee Barberyová.

2. září 1973 - V Camdenu v New Jersey byla ubodána Milagro Tenaová.

Nikdy nebyly zveřejněny jakékoliv informace o tom, kdo byl DeJesusovou čtvrtou obětí. Otázkou je, zda její identitu zná alespoň policie. Neznámé zůstávají i jakékoliv údaje o DeJesuově životě nebo o jeho motivu.

 

Zdroje: Encyclopedia of Modern Serial Killers, nytimes.com, murderpedia.org

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 




Statistiky

Online: 5
Celkem: 1060809
Měsíc: 12108
Den: 460