Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kaluwa Patel

article preview

"Sai Baba"

(Indie)

 

Informací o tomto sériovém vrahovi mnoho není. Existuje pouze jedna jediná jeho fotografie (navíc velice nekvalitní), kterou můžete vidět výše. Informace jsem čerpal z pár krátkých novinových článků převážně z indických novin. V době svého zatčení bylo Patelovi 38 let a žil ve vesnici Beshara. Podle policejního mluvčího je Patel mentálně velice nestabilní člověk bez stálého zaměstnání. Jeho zevnějšek popsal jako nanejvýš odpudivý. Patel chodil v otrhaném oblečení, navíc silně zapáchal.

Ke všem jeho vraždám došlo v indickém státě Uttarpradéš. Patelův modus operandi byl téměř pokaždé totožný. Patel vždy útočil na muže, kteří se mu posmívali pro jeho zanedbaný zevnějšek. Tyto lidi byl schopen celý den sledovat. Počkal až do noci, kdy jeho oběti spaly a následně na ně zaútočil. Vždy přitom útočil na muže, kteří spali venku. Jako zbraň používal svou sekeru, kterou spícím mužům uštědřil hned několik ran. V jednom případě své oběti nejprve podřízl hrdlo. Před odchodem svým obětem ještě přikryl hlavu jejich vlastním oblečením. Některé muže navíc okradl. K první vraždě došlo 4. července 2018, kdy Patel rozsekal dva dělníky spící na chodníku ve městě Prajágrádž. 27. listopadu následovala vražda dalšího muže a 24. prosince 2018 zavraždil dalšího dělníka v Prajágrádžu. Dalšího muže zavraždil 10. ledna 2019 kousek od hotelu Triveni Darshan v Prajágrádžu. 13. ledna 2019 následovala vražda dalšího muže spícího kousek od univerzitního kampusu. To jsou všechny známé Patelovy vraždy. Podle jednoho ze zdrojů, v době Patelova zatčení byly dvě z jeho obětí ve velmi vážném stavu v nemocnici.

V tu dobu již policie zformovala speciální jednotku pojmenovanou "Sériový vrah". Při procházení kamerových záznamů z tržiště v Prajágrádžu narazili policisté hned několikrát na záběry s ošuntěle vypadajícím mužem, jenž se naprosto bezcílně potuloval po tržišti. Několikrát však měl slovní rozepři s později zavražděnými muži, které po hádce velmi okatě sledoval. Policie měla svého podezřelého. 26. ledna 2019 se tento muž na tržišti objevil znovu. Když byl dotazován policií, představil se jako Kaluwa Patel, toho času bez zaměstnání. Policisté zjistili, že Patel má u sebe sekeru se stopami zaschlé krve. Byl okamžitě odveden na policejní stanici, kde se přiznal, že během posledních 6 měsíců zavraždil minimálně 10 mužů. Navíc u něj bylo nalezeno 650 rupií, o kterých tvrdil, že ukradl svým obětem. Obviněný se dále přiznal, že velice často používá falešné jméno Sai Baba a že měl v plánu během blížícího se náboženského svátku zavraždit dva věštce. Policejní tým, který dopadl Patela byl následně odměněn 50 000 rupiemi. Soud s Kaluwou Patelem nadále pokračuje.

 

Zdroje: newsbytesapp.com, newsd.in

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 




Statistiky

Online: 10
Celkem: 1061703
Měsíc: 12258
Den: 515