Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mario Alberto Sulú Canché

article preview

(Mexiko)

 

Sulú se narodil pravděpodobně v roce 1983 v mexickém městě Mérida. Pocházel z chudých poměrů, jeho rodina byla navíc popisována jako dysfunkční. Už v dospívání začal mít problémy se zákonem. Ještě před dovršením 18 let byl několikrát zatčen za sexuální obtěžování, různé krádeže a pokus o znásilnění. V dospělosti pracoval jako instalatér, v době svého zatčení byl bez zaměstnání a živil se pouze drobnými krádežemi.

Svou první vraždu spáchal v červnu 2007, kdy se jeho obětí stala středoškolačka Alma Lucely Canulová (15 let). Sulú na ni narazil, když odcházela ze školy. Nalákal ji do svého auta pod záminkou, že má pro ni dobře placenou brigádu. Odvezl ji na odlehlé místo, kde jí začal dělat návrhy. Když ho Alma odmítla, Sulú ji vytáhl z auta a znásilnil ji. Když bylo po všem, Alma popadla nedaleko ležící větev, udeřila jí útočníka do tváře a dala se na útěk. Sulú ji bohužel rychle dohonil, povalil ji na zem a tou stejnou větví ji ubil k smrti. Poté její tělo hodil do moře. Po svém dopadení Sulú uvedl, že neměl v úmyslu tuto dívku zavraždit, ale její odmítnutí jej natolik rozzuřilo, že se přestal ovládat. Když se pak Alma dala na útěk, dostal strach, že jej udá na policii a proto ji nakonec zavraždil.

I jeho druhá oběť byla mladá studentka. Jmenovala se Leydi Marlene Pechová a k její vraždě došlo v lednu 2008. Scénář byl stejný. Sulú ji nabídl dobře placenou brigádu, načež dívku odvezl na odlehlé místo. Poté zbil Leydi do bezvědomí, znásilnil ji a nakonec ji uškrtil. Její tělo pak zakopal u silnice.

28. července 2008 Sulú zavraždil Guadalupe de los Ángeles Rodríguezovou. Této dívce svázal ruce i nohy, načež ji znásilnil. Poté Guadalupe uškrtil. I její tělo nakonec zakopal u silnice.

Na policii se postupně obrátilo hned několik svědků, kteří uvedli, že poslední člověk, se kterým viděli zavražděnou Almu Canulovou, byl právě Sulú. Ten byl nakonec zatčen 4. srpna 2008. Již během prvních výslechů se doznal jak k vraždě Almy Canulové, tak i ke zbývajícím dvěma vraždám. Policie nikdy nenalezla oblečení obětí, což vyšetřovatele vedlo k domněnce, že si ho vrah vzal domů jako určitou formu trofeje. Sulú však uvedl, že oblečení svých obětí prodal, protože se mu nedostávalo finančních prostředků.

Za spáchání tří vražd byl Sulú odsouzen k maximálnímu možnému trestu v mexickém státě Yucatán, což je 40 let vězení. Těsně po vynesení rozsudku odvolal své přiznání k vraždám Leydi Pechové a Guadalupe Rodríguezové. Tvrdil, že byl k doznání přinucen policií. Zároveň podal odvolání proti rozsudku. Jeho výsledku se však nedožil. 30. srpna 2008 byl Mario Alberto Sulú Canché nalezen mrtev ve své cele. Oběsil se na svých vlastních kalhotách. Bylo mu 25 let.

 

Zdroj: wikipedia.org

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 




Statistiky

Online: 9
Celkem: 1060804
Měsíc: 12107
Den: 469