Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sériový vrah z Atlantic City

article preview

(USA)

 

Dvě ženy, které se byly 20. listopadu 2006 projít po Egg Harbor Township, objevily v příkopu ženské tělo. Okamžitě zavolaly na tísňovou linku 911. Když na místo dorazili policisté, zjistili, že těl je na místě víc. Do večera byla nalezena těla 4 žen v různých stádiích rozkladu. Všechna těla ležela v řadě asi 60 stop od sebe, přičemž každá z obětí ležela tváří k zemi. Ženy byly oblečené, až na boty a ponožky, které si zřejmě vrah odnesl s sebou. Policii se postupně podařilo všechna nalezená těla identifikovat.

Molly Jean Diltsová (20 let) - Podle stavu, v jakém bylo její tělo nalezeno, policie usuzuje, že se stala vrahovou první obětí. Podařilo se ji identifikovat pouze podle jejího tetování. Molly byla původem z Black Licks v Pensylvánii. Jedná se o jedinou oběť, která nebyla vedena v policejních spisech jako prostitutka. Přesto panuje přesvědčení, že se prostitucí živila. Příčina smrti nemohla být stanovena.

Barbara V. Breidorová (42 let) - Tato žena dříve pracovala jako servírka. Poté se však stala obětí domácího násilí. Své problémy se rozhodla řešit drogami, kvůli kterým se začala živit vlastním tělem. Zmizela v říjnu 2006. V době její smrti měla 9letou dceru. I její tělo bylo ve značném stádiu rozkladu a k identifikaci musely být použity její dentální záznamy. Ani v tomto případě nemohl policejní lékař stanovit přesnou příčinu smrti.

Tracy Ann Robertsová (23 let) - Tracy pocházela z Delawaru, kde vystudovala medicínu. Pak se však začala živit jako striptérka a postupně se z ní stala narkomanka. Do Atlantic City se přestěhovala jen těsně před svým zmizením, ke kterému došlo v listopadu 2006. I Tracy měla dceru. Podle zprávy policejního lékaře byla tato oběť uškrcena.

Kim Raffová (35 let) - Pocházela z Brooklynu a do Atlantic City se přestěhovala v roce 2003. Zde chtěla začít nový život poté, co kvůli drogové závislosti opustila manžela a dítě. Naposled byla viděna několik dní před nálezem těl. Kim byla uškrcena provazem.

V průběhu vyšetřování se objevilo několik podezřelých, žádný z nich však nebyl obviněn ze spáchání jakékoliv z těchto vražd. Jako první padlo podezření na Terryho Olsena (41 let). Tento opravář pobýval se svou přítelkyní a její dcerou v nedalekém motelu Golden Key. A byla to právě jeho přítelkyně, která se obrátila se svým podezřením na policii. Tvrdila, že se s Olsenem pohádala zrovna v době, kdy došlo k vraždám. Policie prohledala jejich motelový pokoj. Během prohlídky policisté našli ukryté kamery a několik fotografií. Na nich byla zachycena dcera Olsenovy přítelkyně při převlékání. Nepodařilo se však najít jediný důkaz, který by Olsena spojoval s vraždami. Olsen navíc podstoupil testy DNA. Při nich byla vyloučena jakákoliv podobnost s DNA nalezenou na tělech zavražděných žen.

O několik týdnů později se muž jménem Eldred Raymond Burchell přiznal jakési prostitutce, že zavraždil několik lidí. Jeho známí ho navíc popsali jako fanouška Garyho Ridgwaye, na jehož počest si začal říkat "River Man". Policie Burchella vyslechla, kvůli nedostatku důkazů však proti němu nemohlo být vzneseno žádné obvinění. Policie také spekulovala s tím, že tyto vraždy mohou souviset s případem tzv. "Sériového vraha z Long Islandu". Nakonec však tuto domněnku vyloučila. Byla vypsána odměna 25 000 dolarů za informace, které by vedly k dopadení pachatele, ani to však k ničemu nevedlo. Případ je tak dodnes nevyřešený.

 

Zdroje: wikipedia.org, oxygen.com

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 




Statistiky

Online: 10
Celkem: 1061218
Měsíc: 12162
Den: 506