Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ellen Etheridgeová

article preview

(USA)

 

Narodila se v roce 1866 v Texasu jako Ellen Walkerová. O jejím životě je známo jen naprosté minimum. Jisté je to, že její otec rodinu z neznámých důvodů opustil. Etheridgeová už od svého narození trpěla blíže nespecifikovaným mentálním postižením. To však měla kompenzováno svou obdivuhodnou fyzickou silou. Podle mnoha svědků byla schopna pracovat celý den na poli a odvedla více práce než většina mužů. Za vše mluví její popis zveřejněný v tisku během soudního procesu s Etheridgeovou: "Tato slabomyslná žena je sice malé postavy, je však velice robustní. Leckterý muž by se s ní nechtěl dostat do křížku. Co jí příroda nadělila na fyzické síle, to jí ubrala na duchu. Etheridgeová má v obličeji neustále tupý výraz, občas se zdá, že vůbec nechápe, co se kolem ní děje."

Jejím prvním manželem se stal farmář jménem West. Není známo, zda bylo jejich manželství šťastné, jisté je pouze to, že West v roce 1911 zemřel a Etheridgeová se odstěhovala zpět k matce. Dřela na polích s bavlnou, protože chtěla své nemocné matce finančně pomoci. Práce sice zastala za 2, jejímu zaměstnavateli s ní však nakonec došla trpělivost. U soudu později vypověděl: "Měl jsem plné zuby toho, že jsem jí musel vše několikrát opakovat. Nic nechápala, a já místo toho, abych se věnoval svým povinnostem, jsem musel trávit čas s ní a pořád dokola jí vysvětlovat, co po ní vlastně chci. A druhý den nanovo." Etheridgeová tak byla nakonec propuštěna, načež začala pomáhat na okolních farmách. Všechny takto vydělané peníze poté odevzdávala své matce. Tím si získala značné sympatie u místních lidí.

Po matčině smrti se Etheridgeová přestěhovala do Bosque County, kde začala pracovat jako hospodyně v domě svého švagra. Ten ji seznámil s jedním z místních farmářů, mužem jménem J. D. Etheridge. Ellen se do něj okamžitě zamilovala. Nijak jí nevadilo, že Etheridge její city neopětovat a že měl 8 dětí ze svého předešlého manželství. J. D. Etheridge se na věc díval poněkud praktičtěji. Jeho domácnost potřebovala ženskou ruku a bláznivě zamilovaná Ellen se jevila jako vhodné řešení. V lednu 1913 se tak konala svatba.

Etheridgeová velmi brzy poznala, že její manžel v ní vidí spíše levnou pracovní sílu než lásku svého života. Veškerou svou pozornost a lásku věnoval svým dětem. Etheridgeová na ně začala silně žárlit. Celé dny trávila o samotě a sžírala se vzrůstající nenávistí k těm, kteří jí "ukradli" jejího milovaného manžela. Postupně dospěla k názoru, že je třeba tento problém radikálně vyřešit...

V červnu 1913 zemřely první 2 Etheridgeovy děti: Beulah (2 roky) a Harrison (10 let). Lékař uvedl jako příčinu smrti záškrt. Jejich smrt nikoho neudivila, protože v tehdejší době byla úmrtnost mezi dětmi poměrně vysoká.

2. října 1913 Etheridgeová poslala děti na poštu. Když se poté vrátily, nabídla jim za odměnu podmáslí. Několik málo minut po jeho požití se 3 z dětí skácely k zemi v návalu prudkých bolestí břicha. Etheridge okamžitě poslal pro lékaře. Ten byl schopen zachránit malou Pearl (7 let), která podmáslí jen ochutnala. Pro Oscara (5 let) a Richarda (8 let) však už bylo příliš pozdě. Ještě téhož večera zemřeli v šílených bolestech.

Smrt dalších 2 dětí už upoutala pozornost úřadů. Do domu rodiny Etheridgeových byl vyslán místní šerif, který důkladně prohledal celý dům. Během této prohlídky nalezl v kufru Etheridgeové podivný bílý prášek. Etheridgeová tvrdila, že se jedná o léčivou sůl. Prášek byl poslán na testy, které prokázaly, že se jedná o arzenik. Etheridgeová začala tvrdit, že nemá tušení, co je onen prášek zač, protože jej zdědila po své matce. Nebylo jí to však nic platné a byla okamžitě zatčena.

7. října 1913 byly provedeny pitvy obou dětí. V jejich tělech byly nalezeny stopy po otravě arzenikem. Pod tíhou těchto důkazů se Etheridgeová přiznala nejen k vraždě Oscara a Richarda, ale i k tomu, že v červnu 1913 zavraždila Beulah a Harrisona. Podle svých vlastních slov jim úmyslně přidala do jídla větší množství louhu. Pevně však trvala na tom, že vše spáchala z lásky ke svému muži. Dodala i to, že měla v úmyslu zavraždit i zbývající manželovy děti.

Soudní proces s Etheridgeovou se stal v místní komunitě mimořádně sledovanou událostí. Většina sousedů odmítala uvěřit, že by Etheridgeová byla něčeho takového vůbec schopna. Popisovali ji jako slaboduchou ženu, která se stranila společnosti, zároveň to však podle nich byla bohabojná, obětavá a pracovitá manželka a nevlastní matka. Sám J. D. Etheridge odmítal uvěřit, že by jeho manželka dokázala ublížit jeho dětem. O to větší zažil šok, když Etheridgeová během soudního procesu náhle vstala z lavice obžalovaných, klekla si před ním a začala jej prosit o odpuštění: "Prosím, odpusť mi, co jsem provedla tvým dětem! Všechno jsem to udělala z lásky tobě! Tolik tě miluji! Prosím, odpusť mi!" J. D. Etheridge se ihned poté zvedl ze židle a mlčky odešel pryč. V soudní síni se pak už nikdy neukázal.

Obhájce poukazoval zejména na mentální zdraví obžalované. Jako důkaz její slaboduchosti uváděl fakt, že Etheridgeová zarputile tvrdila, že byla třikrát vdaná, přičemž podle všeho byla vdaná pouze dvakrát. V podobném smyslu vypovídali i někteří svědci: "Je pravda, že občas trpěla bludy a mluvila s neexistujícími lidmi. Je dost dobře možné, že si vymyslela i svého třetího manžela."

23. prosince 1913 uznal soud Etheridgeovou vinnou ze 4 vražd, přihlédl však k jejímu duševnímu stavu. Proto se Etheridgeová vyhnula trestu smrti a nakonec byla odsouzena k doživotnímu trestu.

Ve vězení se z Etheridgeové stala vzorná vězeňkyně. Ve volných chvílích vyšívala krajky, jejichž následným prodejem si chtěla vydělat dost peněz na to, aby v případě její smrti mohlo být její tělo posláno k příbuzným, kteří by se postarali o důstojný pohřeb. Za odměnu mohla Etheridgeová volně opouštět zdi věznice a chodit na procházky do lesa. Občas pomáhala na okolních farmách. Večer se pak vždy vrátila zpět do vězení.

Podle většiny zdrojů Ellen Etheridgeová zemřela ve vězení v roce 1931. Bylo jí 65 let. Její přání, aby byla důstojně pohřbena, nakonec nebylo vyslyšeno a její tělo bylo odkázáno vědě.

 

Zdroje: unknownmisandry.blogspot.com, findagrave.com

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Joshua Zirkzee - Jste ten nejlepší muž na celém světě, DR WALE

Moje žena trpěla rakovinou štítné žlázy, u které bylo potvrzeno, že jde o čtvrté stadium, doktor mi řekl, že s tím nemůže nic dělat, protože nereagovala na léčbu, ale můj přítel nás zachránil a objednal si tento konopný olej z DR. WALE, o kterém řekl, že pomáhá některým pacientům v boji proti rakovině různých typů, tak jsme se rozhodli dát tomu šanci, zatím se moje žena zlepšuje naprosto velmi dobře a v současné době může chodit po domě úplně sama. Cítil jsem, že je nutné nechat ostatní, kteří trpí touto akutní nemocí, že jakmile budete mít dobrý konopný olej, může člověku skutečně dát druhou šanci na život. náhodou, pokud byste náhodou potřebovali tento konopný olej, můžete kontaktovat DR WALE, který mně a mé ženě dodal tento WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

VŠEM VYŘEŠÍ NÁSLEDUJÍCÍ PROBLÉMY
NA CELÉM SVĚTĚ NA:
1. Získání svého milence nebo manžela zpět
2. Duchovní neprůstřelnost
3. Loterie
4. Peníze kouzlo
5. Kouzlo dlouhého života
6. Kouzlo prosperity
7. Ochranné kouzlo
8. Získejte pracovní kouzlo
9. Stát se manažerským kouzlem
10. Získejte obrovskou půjčku bez placení jakýchkoli poplatků
11. Získání peněz z podvodu zpět
12. Dětské kouzlo
13. Těhotenské kouzlo
14. Kouzlo svobody
15. Kouzlo lásky
16, mizející kouzlo
17. Neviditelné lidské kouzlo
18. Úspěch nebo úspěšné zaklínadlo
19. Manželské kouzlo
20. Pomstychtivé kouzlo
21. Kouzlo popularity
22. Zabíjející kouzlo
23. Kouzlo rak
24. Kouzlo nadpřirozené síly
25. Kouzlo šílenství
26. Kouzlo půjčky na dům zdarma
27. Produkční kouzlo filmů a filmu
28. Kouzlo HIV/aids
29. Zaklínadlo tuberkulózy
30. Zhubněte a kouzla na tělo

Dany Mota - jste úžasný, DR WALE

Ahoj přátelé, úžasné a úžasné svědectví o velkém kouzelníkovi, o které se opravdu rád podělím. Získat svou ženu zpět je to, co jsem nejméně čekal a nikdy jsem si to nedokázal představit. Já a moje žena jsme pět let manželé a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnila a odvrátila se ode mě a nikdy jsem nevěděl, co se děje, snažil jsem se jí zeptat, ale odmítla mi říct, co problém je, a jak šel čas, usilovala o rozvod. Byl jsem tak ustaraný a zmatený a dělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ji dostal zpět, ale nebylo to snadné, myslel jsem, že veškerá naděje je ztracena, a během mého hledání cesty ven mi přítel, který měl podobný problém, řekl o skvělém kouzelníkovi jménem DR WALE, který mu pomohl získat zpět i jeho ženu. V celém svém životě jsem nevěřil na kouzla nebo magii, protože jsem si nikdy nemyslel, že by to fungovalo, ale snažil jsem se dát tomuto muži šanci a k mému největšímu překvapení na mě seslal kouzlo, ale dnes jsme zase spolu v krásném domově. se třemi krásnými dětmi. Jsme spolu opět šťastní a využívám této příležitosti, abych řekl komukoli, kdo prochází podobnou situací, aby ho kontaktoval na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

STE ÚŽASNÝ DR WALE - Signe Bruun

Nevjerojatno svjedočanstvo o čaraču koji mi je vratio mog muža. Sretno sam udana za lijepog i brižnog muža s dvoje djece. U mojoj obitelji prije sedam mjeseci dogodio se jako veliki problem, između mene i mog supruga. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam na sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno, a on je potvrdio da je donio odluku i više me nikada nije želio vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela starog prijatelja koji je pitao mog muža. Pa sam joj sve objasnila, pa mi je rekla da jedinog načina da vratim muža je da odem kod vračare, jer je i ona to učinila da vrati svog ljubavnika. Zatim sam poslušao njezin savjet i dala mi je DR WALE WhatsApp kontakt: +2347054019402. odmah sam poslao DR WALE-u WhatsApp poruku i ispričao mu o svim bolovima i nevoljama s kojima se suočavam. DR WALE mi je rekao da više ne plačem i da opustim svoj um. Nakon mnogo razgovora s DR. WALEOM, platila sam sve materijale i predmete potrebne za bacanje čarolije, a čarač me uvjerio da ću dobiti svog muža natrag za tjedan dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Zatim je sljedeći tjedan bilo tako iznenađujuće da me nazvao moj suprug koji me nije nazvao proteklih sedam mjeseci i obavijestio me da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se s puno ljubavi i radosti vratio u kuću i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naš odnos sada bio jači nego što je bio prije uz pomoć DR. WALE-a. Savjetovat ću vam da kontaktirate DR WALE-a WhatsApp/Viber +2347054019402 ili e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Peyami Salim - jak mi pomohl doktor Ajayi

Jen chci, aby celý svět věděl o tomto kouzelníkovi, kterého jsem potkal před časem, nemůžu říct, co všechno pro mě udělal. můj manžel mě opustil před 4 lety s mými dětmi Procházela jsem internet, když jsem se setkala se svědectvím tohoto úžasného muže online, rozhodla jsem se to zkusit a můj manžel je nyní zpět a jsme opět šťastní, nemohu dát vše, s čím mi pomohl písemně, vše, co mohu říci, je mockrát děkuji, jsem velmi šťastný a on mě ujistil, že dělá spoustu kouzel, včetně

Kouzlo lásky
Mocenské kouzlo
Kouzlo úspěchu
Osud těhotenství
Kouzlo manželství
kouzlo pro dobře placenou práci
Ochranné kouzlo
kouzlo vyhrát soudní spor
kouzlo štěstí atd.

Pokud potřebujete pomoc kouzelníka Dr. Ajayiho, kontaktujte ho na této e-mailové adrese (drajayi1990@gmail.com) nebo si ho přidejte na whatsapp +2347084887094 a proberte s ním svůj problém. Je to dobrý člověk a vždy mu budu vděčná.

Alison Francisco - Jak jsem vyhrál Big v loterii

Pozdravy
Po tolika letech hraní v loterii je pro mě velmi těžké vyhrát, věci pro mě byly velmi těžké, tak jsem se rozhodl to probrat se svou kamarádkou, která mi pomohla, řekla mi o své zkušenosti s Dr. Ajayi, která pomohla jí přivést zpět svého manžela, který ji opustil, aby si vzal jinou ženu, nechal ji se čtyřmi dětmi trpět sama dále mi řekla, jak se seznámila s Dr. Ajayi online Byl jsem velmi ohromen, když jsem slyšel její příběh, tak jsem jí řekl o svém smůle v loterii A představila mě Dr. Ajayi po všech mých sezeních s Dr. Ajayim, po týdnu jsem se rozhodl zkusit to znovu Nemůžu uvěřit, že jsem vyhrál tolik, že jsem nikdy nemohl uvěřit Díky Dr. Ajayi je skvělý muž, a pokud potřebujete duchovní pomoc s čímkoli, co narušuje váš život, kontaktujte doktora Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com a věřím, že budete rádi, že jste to udělali.

Flutura Mitrea - Děkuji, DR WALE

Nemohu zapomenout, jak mi DR WALE pomohl obnovit mé manželství po osmi měsících odloučení se svou ženou z hádky a ona odešla a nikdy se ke mně nevrátila, udělal jsem tolik, abych ji dostal zpět, ale nic nefungovalo, dokud Viděl jsem komentář online, když někdo svědčil o tom, jak jí DR WALE pomohl vrátit manžela zpět, a tak jsem ho kontaktoval přes jeho WhatsApp a po napsání mého problému mě ujistil, že mi pomůže dostat se zpět k mé ženě za několik dní po seslání kouzla lásky a poté, co to kouzlo udělal, se moje žena vrátila domů a prosila, že je jí to velmi líto, dnes jsem zpět se svou ženou a jsme oba šťastní a žijeme znovu spolu. Vím, že existuje mnoho lidí, kteří chtějí získat svou lásku zpět, kontaktujte prosím DR WALE, protože je perfektní odpovědí na váš problém, jeho kontaktní údaje jsou: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Jehona Sut - To vše díky vám, DR WALE

Je mi ctí sdílet toto zázračné svědectví se světem. Můj manžel se se mnou rozvedl před patnácti měsíci a já jsem byla plná výčitek, protože jsem nevěděla, co mám dělat, abych napravila problémy s manželem. Hledal jsem na internetu pomoc, jak bych mohl získat pomoc v mém manželství, a objevil jsem skvělé svědky o DR WALE, který byl se svými kouzly pokrokový. Spojila jsem se s ním a hle, DR WALE, mi řekl, že pro mě připraví kouzlo, které přivede zpět mého manžela. Byl jsem skeptický, ale neměl jsem jinou možnost, než s ním spolupracovat. Po práci s DR WALE, o několik dní později, mi můj manžel zavolal, že se vrací domů a od toho dne až do této chvíle žijeme v míru. Nyní je zpět s tolika láskou a péčí. dnes jsem rád, že vám všem mohu oznámit, že tento kouzelník má moc přivést milence zpět a nejpřekvapivější je, že naše láska je nyní velmi silná, každý den je štěstí a radost. a Není nic jako být s mužem, kterého miluješ. Vřele doporučuji DR WALE každému, kdo potřebuje pomoc. Pokud máte jakýkoli problém, kontaktujte DR WALE, dávám vám 100% záruku, že vám pomůže!!. Jeho WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Paulina Jiri - Děkuji za pomoc, doktore Ajayi

Každý máme v životě své různé příběhy. Byly tam vzestupy a pády, ale byl jsem více zničený, když můj snoubenec, se kterým jsme chodili 7 let, řekl, že bychom měli náš vztah ukončit, nezažil jsem v životě takovou bolest, jakou jsem ten den cítil. Zeptal jsem se, co jsem udělal špatně, ale řekl, že je unavený, po 3 měsících odloučení jsem narazil na svědectví dámy, která mluvila dobře o doktoru Ajayim, kouzelníkovi, který pomohl mnoha lidem obnovit mír a lásku v jejich domově, i opravdu miluji svého muže a chci ho zpět do svého života, takže jsem oslovil doktora Ajayiho a vysvětlil jsem si, po několika konzultacích mi bylo řečeno, v čem je problém a co mám dělat, abych obnovil můj vztah, udělal jsem vše, co jsem ode mě požadoval, a po 72 letech hodin kouzla mě kontaktoval můj snoubenec a teď jsme šťastně manželé. Pokud potřebujete pomoc skutečného kouzelníka, můžete se spolehnout na doktora Ajayi a věřím, že budete mít opět důvod k úsměvu. Kontaktujte Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Loana Szcheski - Pokud procházíte těžkými časy, kontaktujte doktora Ajayiho pro možné řešení

Chci velmi poděkovat velkému kouzelníkovi jménem Dr Ajayi za velké duchovní modlitby, které vykonal v mém životě tím, že mi po mnoha měsících rozchodu a osamělosti přivedl zpět mého bývalého milence. Díky tomu jsem přesvědčen, že jste posláni do tohoto světa, abyste zachránili lidi před zlomeným srdcem a také abyste nám pomohli najít řešení každého problému ve vztahu. pro ty z vás, kteří mají jeden nebo druhý problém ve vztahu, proč nekontaktovat doktora Ajayi, to je nejlepší místo, kde můžete vyřešit všechny své problémy, včetně nedostatku práce a povýšení, svazovacích a manželských kouzel, rozvodových a přitažlivých kouzel, hodně štěstí a kouzla lotto, kouzla plodnosti a těhotenství a také obchodní úspěch a nárůst zákazníků, vyhrané soudní případy a mnoho dalších. kontaktujte ho na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo kontaktujte whatsapp +2347084887094

Fatjeta Nistor - Jste milý muž, DR WALE

Jsem tak vzrušující, že píšu tento článek, abych umožnil lidem hledat pomoc v jakémkoliv rozchodu manželství a vztahu, DR WALE mi přivedl mého bývalého přítele zpět, Děkuji DR WALE za to, že pomohl obnovit tolik vztahové situace, jako je ta moje, byl jsem v bolestech až do dne, kdy mě moje teta představila DR WALE, že získala svého manžela zpět pomocí mocného kouzla lásky s pomocí DR WALE Tak jsem mu poslal zprávu WhatsApp, ve které jsem mu řekl o svém problému, jak mě můj přítel opustil a podváděl mě kvůli tomu její šéfová paní v práci brečím celé dny a noci, ale DR WALE mi řekl, že můj přítel se ke mně vrátí do týdnů a ke mně všechno, o co mě druhý den požádal, bylo jako sen, když mi napsal a řekl prosím odpusť mi a přijmi mě zpět přesně to, co jsem chtěl, jsem teď tak šťastný, když jsme zase spolu. protože jsem si nikdy nemyslel, že se mi můj bývalý přítel vrátí tak rychle s tvým kouzlem. Jste nejlepší a největší na světě DR WALE. pokud jste se rozešli s bývalým milencem nebo vás váš manžel opustil a přestěhoval se k jiné ženě, chcete otěhotnět, nebuďte smutní, kontaktujte: WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Jessica Smith - Uver

Rád bych vás všem doporučil důvěryhodnému a upřímnému věřiteli soukromé půjčky, který mi schválil mou půjčku během několika hodin po tolika neúspěšných pokusech získat půjčku, byl jsem překvapen a šťastný, že mě soukromý věřitel zachránil a nabídl mi půjčka s 2% úrokovou sazbou, kontaktujte ji nyní, pokud potřebujete naléhavou půjčku E-mail: christywalton355@gmail.com

Dominiqe Matias - Jak jsem mohl zachránit své manželství

Jsem ženatý muž, který si se svou ženou nerozumí, protože se nám nepodařilo porodit žádné dítě. Byl jsem oslepen a napadal jsem svou ženu a říkal jsem jí, že ona je příčinou všeho. Ale nikdy jsem nevěděl, že někdo jiný byl příčinou mého rodinného problému. Jednoho dne jsem nad věcmi přemýšlel a zavolal jsem manželce blízko, abych se jí zeptal, odkud pramení naše problémy. Nikdy nevěděla, co říct, jako muž jsem to už nemohl snést, a tak jsem věci vysvětlil příteli, který mě seznámil s duchovním mužem jménem doktor Ajayi, který mi dal řešení, kterého nebudu v životě litovat. . Kontaktoval jsem duchovního muže, vysvětlil mu svou situaci a on mi řekl potřebné věci potřebné k obětování. Po měsíci první práce moje žena otěhotněla a já jsem z ní byl velmi nadšený, protože to bylo to, na co jsem díky doktorovi AJAYIMU čekal díky za skvělou věc, kterou udělal pro mou rodinu. Nestyďte se za své životní problémy, kontaktujte Dr Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo E-mail: drajayi1990@gmail.com

Můžete ho také kontaktovat pro následující kouzla

kouzlo lásky
loterijní kouzlo
kouzlo pomsty
ochranné kouzlo
a cokoli jiného, co vám v životě dělá problémy

Izabela Marek - jak bylo moje manželství zachráněno před zničením

Ráda bych vám všem řekla, že jsem dokázala ukončit svůj problém s rozvodem a obnovit své manželství znovu, nevím, co se stalo mému manželovi, že podal žádost o rozvod, snažila jsem se mu to rozmluvit, ale neposlouchal mě, neměl jsem jinou možnost, než hledat pomoc kdekoli mě napadlo a dal jsem se do kontaktu s DR Ajayim a teď jsem rád, že jsem ho požádal o pomoc. Protože nebýt doktora Ajayiho, nevím, co by se stalo s mým manželstvím, protože jsem svého manžela milovala a nemohla jsem snést jeho ztrátu. Kouzlo zafungovalo jako kouzlo, můj manžel se změnil a začal projevovat lásku místo rozvodu, který plánoval. Jsem příliš šťastný, že je teď pro mě všechno na svém místě. Rád bych doktora Ajayi doporučil každému, kdo prochází manželskými problémy a chce je ukončit. Pokud potřebujete pomoc skutečného kouzelníka, kontaktujte Dr Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com, věřím, že vás nezklame.

Kryssa Cipra - jak jsem pomohla získat zpět svého manžela

Podařilo se mi získat svého manžela s pomocí doktora kouzel jménem dr Ajayi, když jsem zjistil, že ho okouzlila jiná žena, byl jsem velmi šťastný, že jsem kontaktoval sesilatele kouzel, protože právě díky němu jsem byl schopen získat svého manžela zpět a teď žijeme v míru. kontaktujte doktora Ajayiho za veškerou vaši kouzla, pomohl mi získat zpět mého manžela. Věřím, že vám pomůže s tím, co vás trápí. E-mail drajayi1990@gmail.com nebo whatsapp: +2347084887094.

Angelina Brooks - Viděl jsem nádherné svědectví o Helmah

Viděl jsem nádherné svědectví o Helmah na stránce o usmíření o dobré práci doktora Ilekhojie. Nikdy jsem tomu nevěřil, protože jsem o takovém zázraku ještě nikdy nic neslyšel. Nikdo by mě o tom nebyl schopen přesvědčit, dokud pro mě doktor Ilekhojie neudělal úžasnou práci, která po šesti měsících odloučení obnovila moje rozpadlé manželství. Byla jsem opravdu šokovaná, když můj manžel poklekl a prosil o odpuštění, abych ho přijal zpět. Opravdu mi chybí slova, abych vyjádřil své uznání doktoru Ilekhojiemu za to, co pro mě a celou mou rodinu udělal. Jsme spolu šťastní a u mě doma je klid. To vše je možné díky jeho kouzlu smíření. Kontaktujte ho nyní pro jakoukoli pomoc prostřednictvím Whatsapp/call/viber: +2348147400259 nebo e-mailu: gethelp05@gmail.com

Imelda Diamante - Jsem spokojená s tím

Jsem spokojená s tím, jak jsem důvěřovala doktoru Ilekhojie, že přivede mého bývalého manžela zpět po téměř roce odloučení. Než jsem potkala doktora Ilekhojie, prohledala jsem mnoho webových stránek a hledala způsoby, jak získat svého bývalého manžela zpět poté, co mě požádal o rozvod bez jakéhokoli důvodu. Byl jsem zdrcen, ale doktor Ilekhojie mi dal naději a ujištění, že mi bude přiveden zpět. Poté, co udělal usmiřovací kouzlo, můj manžel po dvou dnech zavolal a požádal, aby se vrátil domů ke mně a našim čtyřem dětem. Druhý den dorazil domů a byl jsem velmi rád, že jsem ho znovu potkal. Používám tyto prostředky, abych ocenil doktora Ilekhojieho za to, co pro mě udělal, a také za to, že pomohl mnoha dalším lidem. Nechám na něj kontakt, abyste se na něj mohli obrátit, pokud máte podobné problémy. Whatsapp +2348147400259 nebo e-mail: gethelp05@gmail.com

Martha Pote - drigeajayi@gmail.com

I just want to share my testimony here. My name is Martha Pote. I want to give God all the glory for bringing Dr. Ige Ajayi to help me restore my marriage. I love my husband very much, he divorced me because of another woman. i prayed and cried but no way. Once faithful day i was just searching the internet and i came across a spell caster (Dr. Ige Ajayi) i never believed in spellcasting before, but something in me said i should give it a try. I contacted him, and he told me everything will be alright that in 48hours my husband will call me and apologized. i thought it was a joke. behold before the 48hours my husband called me and started apologizing to me everything. this is why i want to share this testimony here, i know many are passing through alot in their marriages, dont be shy to seek for help. Dr. Ige Ajayi can assist you whatever the case is. Contact him now. Email: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939

MRS BEVERLY - DRBABATUNDE10@GMAIL.COM

Jmenuji se MRS BEVERLY z KANADY, chci poděkovat DR BABTUNDE za dobrou věc, kterou pro mě udělal, i když si nejsem jistý, jestli je to nejlepší fórum, abych ukázal svou radost a štěstí za to, co pro mě udělal. ale nemohu skrýt štěstí a svou radost, takže se o ně musím podělit s lidmi, moje manželství se zhroutilo asi před dvěma lety a snažil jsem se, co bylo v mých silách, ale bez úspěchu. Viděl jsem příspěvek a svědectví o dobrých věcech, které DR BABATUNDE dělá, a tak jsem se rozhodl to zkusit. i když je vždy zaneprázdněný muž, ale když odpověděl na můj e-mail, dal mi 24 hodin na obnovení mého manželství, přesně tak, jak řekl, že moje manželství bylo obnoveno od té doby jsem šťastný a žiju šťastně, jsem tak vděčný, DR BABATUNDE vždy mu můžete poslat e-mail zde: drbabatunde10@gmail.com nebo WHATSAPP + 27619642218


Ještě jednou děkuji, DR BABATUNDE

Frida Soukai - jak doktor Ajayi pomohl zachránit mé manželství

Dobrý den, přátelé, nikdy jsem moc nevěřil na superfeshiera, protože jsem byl lékařem, dokud jsem nenarazil na doktora Ajayiho, mocného kouzelníka, který je ve své práci úžasný. Měla jsem problémy ve svém 12letém manželství, když jsem zjistila, že můj manžel měl poměr se svým kolegou, tak jsem ho konfrontovala, jediné, co mi řekl, bylo, že bych měla být připravena na rozvod, protože mě už nebaví, to bylo opravdu překvapivé protože za dva dny od něj obdržím rozvodový papír, prosím ho, aby přestal, ale choval se divně, ani nepřemýšlel o tom, jak to ovlivní naše děti, tehdy jsem s kamarádkou diskutovala o svém problému a ona mi řekla, jak byla v podobné situaci, ale doktor Ajayi pro ni provedl kouzlo lásky, které zachránilo její manželství, byl jsem skeptický, ale opravdu nechci neúspěšné manželství, takže jsem kontaktoval doktora s žádostí o pomoc, poté, co jsem mu vysvětlil svou situaci, bylo mi řečeno, co má být hotovo a dnes je můj manžel se mnou opět v míru a přerušil všechny své špatné činy vůči mně. Pokud máte problém ve vztahu, doktor Ajayi je vaší poslední zastávkou pro řešení. Můžete kontaktovat na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Eliza Norman - jak se můj manžel vrátil domů

Jmenuji se Eliza, můj 5letý manžel mě opustil s naším 2letým dítětem, protože jsem ho konfrontovala s podváděním za pobyt pozdě v noci venku, než jsem věděla, co se děje můj manžel žil s jinou ženou, potkala jsem přítele, který mě představil Dr. Ajayi, mocný sesilatel kouzel. Řekla jsem Dr. Ajayi svou situaci a bylo vytvořeno kouzlo lásky, do 3 dnů se můj manžel vrátil domů a žijeme opět šťastný život. kontaktujte Dr. Ajayi na Whatsapp: +2347084887094 pro řešení vašich manželských problémů.



 




Statistiky

Online: 4
Celkem: 1050047
Měsíc: 16632
Den: 388