Jdi na obsah Jdi na menu
 


Edward Walton

article preview

(USA)

 

Walton se narodil ve Wilkes County v Georgii. Rok jeho narození není znám. Podle Waltonovy výpovědi se jeho první obětí stal kůň, kterého zabil v roce 1890. O 6 let později si na své konto připsal první lidskou oběť, když zavraždil a následně oloupil jakéhosi muže ve městě Blossburg. Místní policie ovšem žádný záznam o podobné vraždě nenalezla.

Podle Waltonových vlastních slov to jako černoch neměl na americkém jihu jednoduché. Jako svobodný se cítil pouze tehdy, když cestoval po východním pobřeží USA. Během těchto cest používal několik falešných jmen.

V roce 1902 se Walton dostal do města Joliet v Illinois, kde se seznámil s Edith Hannovou. Ještě v ten stejný rok se s ní oženil, manželství však vydrželo necelé 2 roky. Poté od něj Edith odešla a přestěhovala se ke své rodině v Chicagu. V srpnu 1904 poslal Walton své manželce dopis, ve kterém ji žádal, aby se k němu vrátila. Když jej Edith odmítla, Walton odcestoval do Chicaga, kde zaklepal na dveře domu na 81 South Peoria Street. Tam bydlela rodina jeho manželky. Když mu Edith přišla otevřít, Walton vytáhl revolver a střelil ji do hlavy. Ihned poté se dal na útěk. Edith Hannová byla okamžitě převezena do nemocnice, kde však o 3 dny později zemřela. Policie se k vyšetřování této vraždy stavěla velmi laxně a i když byla rodinou zavražděné opakovaně upozorňována, že vrahem je dozajista Walton, nijak se nesnažila po tomto muži pátrat.

Walton se mezitím přesunul do města Joliet, kde napadl muže, o kterém se domníval (a zřejmě oprávněně), že měl poměr s jeho manželkou. Tento muž se však dokázal ubránit a Walton se musel spasit útěkem.

Další zpráva o Waltonovi pochází z roku 1906, kdy společně s několika komplici okradl jakéhosi muže ve městě Youngstown v Ohiu. Ještě téhož roku se Walton přesunul do města Shippenville ve státě Pensylvánie, kde se spojil se skupinou místních pouličních zlodějů. V červenci se však dozvěděl, že ho chtějí jeho vlastní kumpáni okrást. Když pak jednoho z nich, muže jménem Marion Blue, potkal na ulici, bez dlouhého rozmýšlení vytáhl revolver a čtyřikrát na něj vystřelil. Muž byl na místě mrtev.

Waltonovy další kroky zamířily do města Steubenville v Ohiu. Zde se seznámil se ženou jménem Mamie Gillová, se kterou krátce nato začal žít. Pár se však velice často hádal a nebylo nijak neobvyklé, když téměř dvoumetrový Walton svou drobnou družku zbil do bezvědomí. 16. listopadu 1907 se šla dvojice projít za město. Během procházky mezi nimi došlo k další hádce, vyvolané Waltonovou chorobnou žárlivostí. Walton srazil ženu na zem, kde ji začal bít a kopat. Sám později vypověděl, že zřetelně slyšel, jak pod jeho kopanci praskají ženina žebra. Když se Walton přece jen uklidnil, uvědomil si, že Mamie nedýchá. Přehodil si tedy její tělo přes rameno a hodil jej do nedaleké řeky. Tělo nebohé Mamie se nikdy nepodařilo nalézt.

3. března 1908 spáchal Walton svou poslední vraždu. Došlo k ní v městečku Gypsy v Západní Virginii. Jeho obětí se stala Beulah Martinová, která udělal tu chybu, že odmítla být Waltonovi po vůli. K této vraždě však došlo přímo na ulici, navíc za bílého dne. Netrvalo proto dlouho a Walton se musel dát na útěk před rozzuřeným davem asi 400 místních obyvatel. Podařilo se mu sice utéct do nedalekých kopců, zde byl však davem zahnán do opuštěné stodoly. Následující 2 dny se mu dařilo odrážet útoky místních obyvatel, přičemž postřelil 3 lidi. Když mu však místní šerif pohrozil, že nechá celou stodolu vyhodit do vzduchu dynamitem, Walton se nakonec vzdal.

Samotný soudní proces byl velmi rychlý. Našlo se velké množství očitých svědků a sám Walton se k vraždě Beulah Martinové přiznal. Soud jej proto uznal vinným a odsoudil jej k trestu smrti oběšením. Těsně před svou popravou se ještě Walton doznal i k ostatním vraždám, které spáchal. Samotná poprava se konala 17. července 1908. Když Walton kráčel na popraviště, zřetelně se třásl a posledních několik metrů musel být podpírán dozorci. Těsně předtím, než bylo spuštěno propadlo, dokonce hrůzou omdlel. Značně si tím usnadnil odchod z tohoto světa.

 

Zdroje: wikipedia.org, An Encyclopedia of Modern Serial Killers

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Keithtaw - Свежеиспеченный онлайн кино опыт: Top-Kino.it бесплатно, в HD качестве, в отсутствии регистрации!

Утомились от поиска надёжного сайта для просмотра кинофильмов онлайн? Забегаете на https://Top-Kino.it/ и получите доступ к богатой сбруи кино всех жанров, полностью безвозмездно и в отсутствии регистрации.

С https://Top-Kino.it/ вы сможете смотреть последние новинки, старые классики, премьеры, глобально известные фильмы и сериалы в высоком HD качестве. Благодаря нашей обычной и ясной системе навигации, выбор фильма для сумеречного просмотра делается еще проще. И основное – вам никак не необходимо дефилировать регистрацию либо отсылать СМС!

Наша команда работает каждый задевай, чтоб дать вам лучшие киноэксперименты. Мы восстановляем нашу сбрую любую неделю, чтоб удостовериться, будто вы не выпустите крайние хиты и классику.

https://Top-Kino.it/ – это самая никак не просто ещё Вотан интернет-сайт для просмотра кинофильмов интернет. Это – ваш индивидуальный гид в увлекательный мир кино, вразумительный в любой момент, с любого устройства, с хоть какой крапинки мира.

Приходите и приобщайтесь к нашей большой кино-семье на https://Top-Kino.it/!

OlpPab - Check out! Earn every minute without limit of $100, $500, $1,000, with a minimum bet of $1

Hi!
Maximize your earnings with binary options trading on our platform. With a $10 deposit, earn returns up to 200%. Simple, fast, and secure trading with real-time market analysis. Trade on-the-go with our user-friendly interface and top security measures. Join the thousands of successful traders today!

Earn every minute without limit of $100, $500, $1,000, with a minimum bet of $1.
Instant withdrawal!!!

Bonus code: OLYMPOLYMP
From $50 +30% to deposit!
+ Demo account!
+ Free Signals!
WARNING! If you are trying to access the site from the following countries, you need to enable VPN which does not apply to the following countries!
Australia, Canada, USA, Japan, UK, EU (all countries), Israel, Russia, Iran, Iraq, Korea, Central African Republic, Congo, Cote d'Ivoire, Eritrea, Ethiopia, Lebanon, Liberia, Libya, Mali, Mauritius, Myanmar, New Zealand, Saint Vincent and the Grenadines, Somalia, Sudan, Syria, Vanuatu, Yemen, Zimbabwe.
Sign up and start earning from the first minute!
https://trkmad.com/101773

IXABus - We should not forget this

https://admiralx-edu.ru
We should not forget this
https://pin-up-uc0.ru

Nicholemaync - In my examination


Terrific post however I was wondering if you could write a litte more on this topic? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Kudos!

Egyvps - Top hosting companies in Egypt استضافة مواقع ر&#1

السيرفرات الصغيرة. الاسعار تبدأ من فقط 200 جنيه شهريا. السيرفرات الكاملة. الاسعار تبدأ من فقط 1190 جنيه شهريا. أداء كامل ، أجهزة كاملة ، حلول تأجير خوادم لكل ...
استضافة مواقع , فى بى اس مصر , اقوى عروض الاستضافة , ارخص عروض الاستضافة , شركة تصميم مواقع واستضافة , شركة استضافة رسمية , عروض استضافة , فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , ارخص عروض الفى بى اس , شركة فى بى اس رخيصة , ارخص عروض الريسلر , الريسلر تصميم , تصميم موقع , مواقع تصميم , تصميم منتدى , فى بى اس مصر , تصميم مواقع , تصميم المواقع , تصميم المنتديات , برمجة مواقع , حجز نطاق , فى بى اس كايرو
Top hosting companies in Egypt
Best web hosting providers in Egypt
Affordable hosting services in Egypt
VPS hosting in Egypt
Dedicated server hosting in Egypt
Cloud hosting in Egypt
Shared hosting providers in Egypt
Website hosting solutions in Egypt
Egyptian hosting companies comparison
Reliable hosting services in Egypt
أفضل شركات استضافة في مصر
خدمات استضافة مواقع في مصر
استضافة مواقع رخيصة في مصر
استضافة سحابية في مصر
خوادم مشتركة في مصر
استضافة مواقع محلية في مصر
استضافة ووردبريس في مصر
خوادم افتراضية خاصة في مصر
استضافة مواقع بالعربية في مصر
شركات استضافة مواقع موثوقة في مصر


شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/
عربتك - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/cart
تسجيل الدخول - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/sign-in
انشاء حساب جديد - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/sign-up
شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/home
السيرفرات الصغيرة (وندوز / لينكس) - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/173?chl=true
السيرفرات الكاملة - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/23?chl=true
سيرفرات كونكر - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/246
سيرفرات سيلك رود - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/249
اتصل بنا - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/contact
طلب خطة 1 - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/order-steps/server/103
فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , فى بى اس فايف ام , فى بى اس سيرفر , فى بى اس سيرفرات , فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , فى بى اس , فى بى اس , VPS , VPS HOST , VPS FiveM , FiveM , vps windows , vps linux , vps sentos , vps game , فى بى اس , HOST FiveM , فى بى اس مصر , شركة فى بى اس كايرو , شركة مصرية و لدينا وكلاء في معظم الدول العربية تقدم اقوي عروض الفى بى اس , فى بى اس كايرو , فى بى اس 1 جيجا , فى بى اس 2 جيجا , فى بى اس مجاني , في بي اسات , فى بى اس مصر , شركة كل حاجه , المحترفين العرب , كويك ويب , استضافة الحلم , فى بى اس , عرب فى بى اس , فى بى اس سرو , عرو ض الفى بى اس , عمل سيرفرات كونكر تهيس , فى بى اس , وعمل صفح تسجيل كونكر تهييس , وحمايه السيرفرات حمايه كامله استضافة و تصميم للمواقع افضل عروض الريسلر و اقوى عروض الفى بى اس وارخصها , افضل عروض سيرفرات متاحة , سورسات كونكر تهيس , صفحات تسجيل كونكر , عروض فى بى اس , شركة فى بى اس , شركه فى بى اس , شركه فى بى اس , عروض سورسات مميزة , فى بى اس مصر, شركه فى بى اس مصر , فى بى اس , شركة فى بى اس , فى بى اس مجاني , عروض الاوتوباتش , فى بى اس , فى بى اس

BillyZed - Faucet Collector Powerful New Faucet Robot.

State of the art robot that automatically claims faucets and collects them into your own wallets.
We have selected only the best - direct paying - faucets that are currently on the market. It is fully automated, no need to manually enter the CAPTCHAs.
Highly customizable, easy to use and powerful Faucet Collector Bot.
https://drive.google.com/file/d/1I8kuutG0vYstYumVs5K-d2SObesyMu9u/view

@"1"@

Petarnib - gеt nоw # bіg bonus

Best onlіnе саsіno
Bіg bоnus аnd Frееsріns
Spоrt bеttіng аnd pоkеr

go now https://tinyurl.com/yckume59

ScottUphog - Get Rid of Your Colorado Home Quickly with These Effective Strategies

Hey guys,

I'm trying to sell my house fast in Colorado and I was wondering if anyone had any tips or suggestions on how to do it quickly and efficiently? I've already tried listing it on some popular real estate websites, but I haven't had much luck yet.

I'm thinking about working with a local real estate agent, but I'm not sure if that's the best option for me.

If anyone has any experience with selling a house fast in Colorado, I would love to hear your story.

Thanks in advance!

VicenteFoubs - Now passes the $150,000 airdrop

There's a $150,000 "eirdrop" promotion going on right now that could end at any time. So we recommend that you don't delay and join now.
How do I start earning? Click on the "Claim" button next to 500 CATLY, then enter your USDT BEP20 wallet address on the Binance exchange. When choosing the address, note that it must be a BEP20 network.
A small amount will come to the specified address, wait for its receipt. Then enter this amount in the appropriate field. You will receive 500 Catly due to this "eirdrop" action. On this sum will be added 3%, that is 15 Catly.
The minimum withdrawal amount is 60 Catly. When you reach this amount, you can withdraw them to Binance, where they will be automatically converted to USDT.
Link to site - https://bit.ly/3q8cyv2
If you don't already have a Binance exchange, it's here - https://bit.ly/3osSDqc
q1zxc12X

Tryptin-Ki - tryptomer719


Hi! I know this is kinda off topic nevertheless I'd figured I'd ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My website covers a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you're interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

rabotabarn - Работа Барнаул без опыта и образования

Набираем в команду: Курьеров, Водителей, Фасовщиков, Склад-Курьеров. Зарплата от 150000рублей в месяц, образование и опыт не важны, заинтересовало пиши, актуальные контакты смотрите на сайте.
www.rabotainform.world
wntwzk42eo4amqxicifvckpmpey2qulq3rbluea6bnyoq4epo6f4kyqd.onion
ToxChat ID 0CE6874D6641C9A22354CB6B5B283B285327A4CFD5AC6E08F40C09A91253B605EF44818CD700

WilliamSiply - Организация работы легковых автомобилей-такси.

Вакансии Новое Такси Митино Тушино


Яндекс.Такси запустил новый тариф курьер для водителей и пеших курьеров. Лучшее решение для быстрой подработки в условиях общей самоизоляции и не хватки денег.


https://car-family.ru/

OlpPab - Invest in Your Future with Binary Options Trading

Hi!
Maximize your earnings with binary options trading on our platform. With a $200 deposit, earn returns up to 200%. Simple, fast, and secure trading with real-time market analysis. Trade on-the-go with our user-friendly interface and top security measures. Join the thousands of successful traders today!

WARNING! If you are trying to access the site from the following countries, you need to enable VPN which does not apply to the following countries!
Australia, Canada, USA, Japan, UK, EU (all countries), Israel, Russia, Iran, Iraq, Korea, Central African Republic, Congo, Cote d'Ivoire, Eritrea, Ethiopia, Lebanon, Liberia, Libya, Mali, Mauritius, Myanmar, New Zealand, Saint Vincent and the Grenadines, Somalia, Sudan, Syria, Vanuatu, Yemen, Zimbabwe.
https://trkmad.com/101773
Sign up and start earning from the first minute!

rabotavsem - Работа Новосбирск без опыта и образования

Набираем в команду: Курьеров, Водителей, Фасовщиков, Склад-Курьеров. Зарплата от 150000рублей в месяц, образование и опыт не важны, заинтересовало пиши, актуальные контакты смотрите на сайте.
www.sibrabotainfo.info
fbmhyevrs7hqogjvqufma2zmkuuajcbbn72hh57a74nbe7oybihxknqd.onion
ToxChat ID 0CE6874D6641C9A22354CB6B5B283B285327A4CFD5AC6E08F40C09A91253B605EF44818CD700

ThomasKic - вікна пластикові ціна

Преимущества заказа оконных конструкций в нашей компании https://okno.ooo/landbalkon/

с установкой от 17 225 ?
Ламинация “Грецкий орех”, тройной стеклопакет, фунтирура эконом https://okno.ooo/landbalkon/data/images/dop-svet.jpg

Строго контролируем качество на каждом этапе: от производства до установки https://okno.ooo/images/FOTO/otdelka/IMG_0087.jpg

“ Наконец-то накопил денег, чтобы застеклить свой балкон по теплому https://okno.ooo/images/articles/04-2018/color-windows/colored-windows-2.png
Балкон большой, а толку, если там холодно https://okno.ooo/3dfoto/406-video-ustanovka-okna-rehau-blitz
(от предыдущего хозяина было https://okno.ooo/images/2020/works/balkon-aluminiy-12-02-2020/WhatsApp_Image_2020-02-10_at_203123_1.jpeg
” Полностью https://okno.ooo/landbalkon/data/images/moscow.jpg

Юрий Крутский https://okno.ooo/panorama3/domo.html

Samuelsdfrola - sportingbet vantagens e desvantagens

campeonbet Г© confiГЎvel BГґnus 2023 pinup casino sportingbet bГґnus 2023 bГґnus 2023 rabona como se registrar no site 888Casino casa de Apostas Esportivas ruby fortune casino pin up 22Bet Г© confiГЎvel Melbet betboo RevisГЈo & BГґnus Futwin Г© confiГЎvel KTO Apostas Brasil foi confiГЎvel bГґnus 2023 pin-up

como se registrar no site BetGold rabona casino Г© confiavel Betboo pin-up casino Г© confiavel Megapari

Cashback y Bônus 2023 rabona apostas por que Betwinner é an escolha certa YoYo Casino métodos de pagamento Loterias Online KTO Caça-níquel Online Melhores Cassinos para jogar caça níquel betfair Brasil é confiável Vera e John cassino por que 188Bet foi an escolha correcta

como funciona o YoYo Casino YoYo Casino winner casino brasil Nova Cassino Online pin-up anГЎlise

pin-up bet bГґnus rabona campoBet Г© ConfiГЎvel Apostas Esportivas Entenda como resulta o LibraBet

DamirTrove - Daily basis refreshed j937 archive

https://www.pornoindex.org/search.php?page=2&search_sid=&search_path=&kword=divorce%20%C3?%C2%20l%20amiable
https://pornoindex.org/search.php?page=1&search_sid=&search_path=&kword=%E2%80%98Mistresses%E2%80%99%20Renewed%20For%20Season%202%20On%20ABC
https://pornoindex.org/search.php?kword=What+Is+Your+Fetish?
https://www.pornoindex.org/search.php?page=2&search_sid=&search_path=&kword=divorce%20%C3%83%C2%83%C3%82%C2%20l%20amiable
https://linkarena.com/search/results/?q=fisting-bilder
https://www.erotikstart.com/fisting.html
https://pornoindex.org/search.php?page=2&search_sid=&search_path=&kword=Develop%20into%20A%20Superior%20Cook%20In%20No%20Time

v61o

Charlesmex - Я обращаюсь к вам с призывом о помощи.

Дорогие друзья,
Я обращаюсь к вам с призывом о помощи. В нашей жизни случаются трудные времена,
и сейчас я оказался в такой ситуации.
Я столкнулся с непредвиденными расходами, и мне не хватает средств,
чтобы решить эти проблемы. Я уже попросил помощи у своих близких и друзей,
но они тоже испытывают трудности.
Если у вас есть возможность помочь мне, финансово, я буду очень признателен.
Каждый небольшой вклад будет огромной помощью для меня.
Я надеюсь на вашу поддержку и благодарю вас за внимание к моей просьбе.

Payeer: P22786606
Webmoney WMZ: Z361797115151

Буду благодарен любой копейке.

Egornax - Breaking Stereotypes: The Intensity of Love in Gay Men

Ardour knows no bounds and is not fixed to any gender or propagative orientation. Gay men give birth to proven this epoch and again with their beautiful relationships built on fianc‚, guardianship, and communal respect. In spite of the stereotypes and bigotry that survive in our society, gay men possess demonstrated their judgement to love deeply and meaningfully.
https://bragx.com/videos/30182/8-minutes-training-my-dick-to-get-harder-and-to-fuck-longer/
At one of the critical challenges that gay men dignity in their relationships is the societal adversity that dictates what a "normal" relationship should look like. These pressures may initiate to self-doubt and insecurities, making it difficult for gay men to accept their feelings and extract their love. As a result, some may end up hiding their relationships or desire the requirement to observe to societal expectations, greatest to strained relationships.

However, the enjoyment between two people, regardless of gender or sexual briefing, is unequalled and should be celebrated. Communication and hotheaded intimacy are essential in construction and maintaining a in the pink relationship. Gay men organize shown time and again that they are not timorous to be sensitive and emotionally indicative, important to stronger and more intimate relationships.
https://bragx.com/videos/44510/desi-teacher-and-gay-student-doggy-style-sex-video/
It is vital to extol and accede the disparity of regard, including love between gay men. Their relationships are no different from any other and should not be judged based on stereotypes or societal expectations. We should learn to conscious of the depth of adulation that exists between two people and have a party it, regardless of their procreative orientation.

In conclusion, gay men have proven that they are qualified of the sea, valid woman that transcends societal prejudices and stereotypes. They warrant to get their relationships valued and famed, fitting like any other individual. Near accepting and celebrating the contrariety of know, we can bring into being a more broad and accepting society.

datafastproxiespx01 - DataFast Proxies | Highest Quality IPv6 Proxy | Anonymous IPv6 Proxy | IPv6 Proxy to Solve Google reCAPTCHA!

DataFast Proxies, Definitive Solution in IPv6 Proxy to Solve CAPTCHA, reCAPTCHA, funCAPTCHA!
IPv6 Proxy for XEvil 4, XEvil 5, XEvil Beta 6, CAPMONSTER 2!

- High Speed ​​IPv6 Proxy
- Virgin IPv6 proxy
- Anonymous IPv6 proxy
- Rotating IPv6 Proxy (configurable)
- Static IPv6 proxy (configurable)
- 24 Hour IPv6 Proxy
- IPv6 Proxy (Uptime 99.9%)

DataFast Proxies | Definitive Solution in IPv6 Proxy!
https://datafastproxies.com/

Contact:
https://datafastproxies.com/contact/



 




Statistiky

Online: 9
Celkem: 1061785
Měsíc: 12251
Den: 470