Jdi na obsah Jdi na menu
 


Edward Walton

article preview

(USA)

 

Walton se narodil ve Wilkes County v Georgii. Rok jeho narození není znám. Podle Waltonovy výpovědi se jeho první obětí stal kůň, kterého zabil v roce 1890. O 6 let později si na své konto připsal první lidskou oběť, když zavraždil a následně oloupil jakéhosi muže ve městě Blossburg. Místní policie ovšem žádný záznam o podobné vraždě nenalezla.

Podle Waltonových vlastních slov to jako černoch neměl na americkém jihu jednoduché. Jako svobodný se cítil pouze tehdy, když cestoval po východním pobřeží USA. Během těchto cest používal několik falešných jmen.

V roce 1902 se Walton dostal do města Joliet v Illinois, kde se seznámil s Edith Hannovou. Ještě v ten stejný rok se s ní oženil, manželství však vydrželo necelé 2 roky. Poté od něj Edith odešla a přestěhovala se ke své rodině v Chicagu. V srpnu 1904 poslal Walton své manželce dopis, ve kterém ji žádal, aby se k němu vrátila. Když jej Edith odmítla, Walton odcestoval do Chicaga, kde zaklepal na dveře domu na 81 South Peoria Street. Tam bydlela rodina jeho manželky. Když mu Edith přišla otevřít, Walton vytáhl revolver a střelil ji do hlavy. Ihned poté se dal na útěk. Edith Hannová byla okamžitě převezena do nemocnice, kde však o 3 dny později zemřela. Policie se k vyšetřování této vraždy stavěla velmi laxně a i když byla rodinou zavražděné opakovaně upozorňována, že vrahem je dozajista Walton, nijak se nesnažila po tomto muži pátrat.

Walton se mezitím přesunul do města Joliet, kde napadl muže, o kterém se domníval (a zřejmě oprávněně), že měl poměr s jeho manželkou. Tento muž se však dokázal ubránit a Walton se musel spasit útěkem.

Další zpráva o Waltonovi pochází z roku 1906, kdy společně s několika komplici okradl jakéhosi muže ve městě Youngstown v Ohiu. Ještě téhož roku se Walton přesunul do města Shippenville ve státě Pensylvánie, kde se spojil se skupinou místních pouličních zlodějů. V červenci se však dozvěděl, že ho chtějí jeho vlastní kumpáni okrást. Když pak jednoho z nich, muže jménem Marion Blue, potkal na ulici, bez dlouhého rozmýšlení vytáhl revolver a čtyřikrát na něj vystřelil. Muž byl na místě mrtev.

Waltonovy další kroky zamířily do města Steubenville v Ohiu. Zde se seznámil se ženou jménem Mamie Gillová, se kterou krátce nato začal žít. Pár se však velice často hádal a nebylo nijak neobvyklé, když téměř dvoumetrový Walton svou drobnou družku zbil do bezvědomí. 16. listopadu 1907 se šla dvojice projít za město. Během procházky mezi nimi došlo k další hádce, vyvolané Waltonovou chorobnou žárlivostí. Walton srazil ženu na zem, kde ji začal bít a kopat. Sám později vypověděl, že zřetelně slyšel, jak pod jeho kopanci praskají ženina žebra. Když se Walton přece jen uklidnil, uvědomil si, že Mamie nedýchá. Přehodil si tedy její tělo přes rameno a hodil jej do nedaleké řeky. Tělo nebohé Mamie se nikdy nepodařilo nalézt.

3. března 1908 spáchal Walton svou poslední vraždu. Došlo k ní v městečku Gypsy v Západní Virginii. Jeho obětí se stala Beulah Martinová, která udělal tu chybu, že odmítla být Waltonovi po vůli. K této vraždě však došlo přímo na ulici, navíc za bílého dne. Netrvalo proto dlouho a Walton se musel dát na útěk před rozzuřeným davem asi 400 místních obyvatel. Podařilo se mu sice utéct do nedalekých kopců, zde byl však davem zahnán do opuštěné stodoly. Následující 2 dny se mu dařilo odrážet útoky místních obyvatel, přičemž postřelil 3 lidi. Když mu však místní šerif pohrozil, že nechá celou stodolu vyhodit do vzduchu dynamitem, Walton se nakonec vzdal.

Samotný soudní proces byl velmi rychlý. Našlo se velké množství očitých svědků a sám Walton se k vraždě Beulah Martinové přiznal. Soud jej proto uznal vinným a odsoudil jej k trestu smrti oběšením. Těsně před svou popravou se ještě Walton doznal i k ostatním vraždám, které spáchal. Samotná poprava se konala 17. července 1908. Když Walton kráčel na popraviště, zřetelně se třásl a posledních několik metrů musel být podpírán dozorci. Těsně předtím, než bylo spuštěno propadlo, dokonce hrůzou omdlel. Značně si tím usnadnil odchod z tohoto světa.

 

Zdroje: wikipedia.org, An Encyclopedia of Modern Serial Killers

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Harryner - Perfect states

In hard times of alteration, there is invariably something good and lovely. Quantum medicament - the medicine of the future. Jump to - https://t.me/quantummedicinehealy

Harryner - Ideal statuss

In complicated times of changing, there is continually something good and lovely. Quantum prescription - the medicine of the future. Hop to - https://t.me/quantummedicinehealy

Andreasrxu - разводка канализации в частном доме

Здравствуйте друзья!
https://drive.google.com/file/d/1Z3XEpblaCaEBdSLzZP8E22b0ZjbBT3QO/view?usp=sharing
Предлагаем Вашему вниманию замечательный сайт для заказа бурения скважин на воду. Бурение скважин в Минске – полный комплекс качественных и разумных по цене услуг. Мы бурим любые виды скважин.У нас доступная ценовая политика, рассрочка на услуги и оборудование.Заказывайте скважину для воды – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Наша сфера деятельности — проектирование и бурение скважин на воду, установка любого насосного оборудования, монтаж систем канализации всех видов, дренажей, ливневых систем и др.Миссия компании: мы добываем чистую воду – источник всего живого на Земле, и делаем ее доступной людям. Самый короткий срок, за который мы пробурили и обустроили скважину, — 1 час 36 минут. Мы ценим время своих клиентов и гордимся, что оперативность — отличительное свойство наших услуг. Мы показываем, насколько быстро и качественно может происходить бурение скважины.
От всей души Вам всех благ!

Bogdannwj - купить двери в минске

Добрый день товарищи!
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.На сегодняшний день межкомнатные двери из стекла быстро набирают популярность и спрос у покупателей. Причина этого понятна, ведь стеклянные двери защищают от посторонних глаз и звуков, а также пропускают свет, визуально расширяют пространство помещения и отлично вписываются в любой интерьер, который может быть выполнен как в классическом варианте, так и в стиле модерн или хай-тек.
От всей души Вам всех благ!

XRumerTest - Test, just a test

Hello. And Bye.

Antoniobue - пленка для капота авто

Привет дамы и господа!
Предлагаем Вашему вниманию высококачественные профессиональные плёнки. Наша организация"ООО Защитные плёнки" работает 15 лет на рынке этой продукции в Беларуси. Бизнес-центры, магазины, офисы, частные и жилые дома — за время своего существования на строительном рынке Беларуси компания «Защитные пленки» зарекомендовала себя как серьезная и профессиональная команда специалистов, готовых помочь своим заказчикам в реализации проектов любой сложности. Когда у вас на службе уникальные технологии комфорта, надежности и энергосбережения, все идеи легко воплотить в жизнь! При неправильном выборе партнера вы рискуете не только потерять деньги, затраченные на выполнение заказа, но и потратить время и средства на повторное изготовление стеклопакетов!Профессиональное нанесение оконных пленок на стекло и изготовление качественного противоударного стекла — это очень скрупулезная работа, требующая хорошего знания свойств пленок, многолетнего опыта работы специалистов, а также учета происходящих физических процессов при оклейке стекла.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1InniZTJn0UKaO9qp8AMrkpf0ykv3rq9m/view?usp=sharing
С уважением,коллектив "ООО Защитные плёнки".

Decodespult - php decode

Decoding:
IonCube Decoder / Source Guardian / Zend / TrueBug

DECODING:
PHP 5.6 / 7.0 / 7.1 / 7.2 / 7.3 / 7.4 ALL PHP verions we can DECODE

IonCube Decoder /Decompile prices :
1-5 files = 18$ / file
6-10 files = 15$ / file
11-20 files = 12$ / file
21-50 files = 10$ / file
51-100 files = 9$ / file
101 and more = 8$ / file

Source Guardian / Decompile prices :
1-5 files = 18$ / file
6-10 files = 15$ / file
11-20 files = 12$ / file
21-50 files = 10$ / file
51-100 files = 9$ / file
101 and more = 8$ / file

Contacts:
telegram: https://t.me/MR_Fredo
Jabber : mr_fredo@thesecure.biz
Mail : saportcasino@protonmail.com

I accept payment only: BTC, Perfect Money
Forum verified: https://zerocode.su/index.php?threads/ioncube-decoding-and-deobfuscation-php.9/

MarthaWat - bingo!

https://www.vinow.com/wwwtalk/profile/irishman5/
https://forums.fuwanovel.net/profile/32768-irishman/?tab=field_core_pfield_19
https://wakatime.com/@irishboy
https://longbets.org/user/tor777/
https://projectnursery.com/author/irishman/

XRumerTest - Test, just a test

Hello. And Bye.

WarnaHiema - Appealing webcam model will do all you want right now! Let it be our secret!

Hi! Welcome to my absolutely free video chat with a fascinating and bewitching girl. Find me here https://cutt.us/flirtatiousgirl and make sure it’s true!
Will grant you all sexy wishes online! I will be online only till the end of the hour! Let it all be between you and me!

CindyNeomi - Let’s play an Adult Game tonight! Will suck you off if you win!

Let’s play an Adult Game tonight! I will suck you off if you win! If I win, just like my profile. Will be waiting for you there https://cutt.us/sweetheart till the end of the day.
This offer comes once in a lifetime.

RositaLag - mega darkshop

Encyklopedie seriovych vrahu - Edward Walton
-
Admin - ":

Официальный сайт MEGA https://megainfos.xyz предлагает массу товаров и услуг на любой вкус. Здесь можно найти абсолютно все, о чем только можно подумать. А главное, проект не является простым магазином, а предоставляет посреднические услуги, работая в формате доски объявлений. Потому здесь можно найти большое количество продавцов, сравнить цены, посмотреть отзывы, оценить конкуренцию и подобрать наиболее подходящий для себя вариант. Остается только перейти на сайт МЕГА по адресу https://meganew.xyz. Сама площадка обеспечит вам безопасное пребывание, и поможет сохранить анонимность, даже без использования средства браузера Tor или VPN. Потому вы можете не беспокоится, и смело переходить на активное зеркало MEGA, ссылка которого указана выше.

HelenRes - программные лагеря

Encyklopedie seriovych vrahu - Edward Walton
-
Moderator - ":
Детский отдых – это лучший способ научить ребёнка быть самостоятельным, приучить к активности.
Найти интересный, активный отдых для ребенка становится трудной задачей для его родных.
Мы предлагаем вам посмотреть нашу программу для лучшего активного детского отдыха в Подмосковье:

- дол подмосковье: https://dol-ritm.ru
- летний лагерь 2022: https://dol-ritm.ru/about.html
- детский отдых 2022: https://dol-ritm.ru
- осенние смены в лагерях 2022: https://dol-ritm.ru/news/5-programma-osennej-smeny-2022-god.html
- детская база отдыха: https://dol-ritm.ru

AlbinaMeept - Fuck me now and fuck me hard! I wanna suck your dick and balls. So wake up and let me in!

Come up and fuck me! I wanna suck your prick and balls. So wake up and find me here https://cutt.ly/suckgirl I can’t wait any longer. Will get on my knees and suck you off!
This chance comes once in a lifetime.

ThurmanDub - Мешки для мусора производство и поставка в разные страны

пакеты фасовочные 40 мкм
голубой мусорный пакет
производство мусорных мешков москва

=https://otzyvy.kitabi.ru/kompaniya/mirpack-polietilenovaya-produkciya-v-almetevske

FloydRorie - DataFast Proxies | Anonymous IPv6 Proxy

<b>DataFast Proxies | IPv6 proxies</b>

<i><b>Definitive Solution in IPv6 Proxy! </b></i>
<i>Anonymous IPv6 Proxy, undetectable on L2 and L3 Layers of the OSI model,
100% no DNS leak, no Header leak.</i>

- IPv6 Proxy Geographically Referenced (Geographically Located).
- Rotating or Static IPv6 Proxy (Configurable).
- Dedicated IPv6 Proxy (Virgin IP Proxy).
- 100% Private IPv6 Proxy
- IPv6 proxy with Private server.
- Anti-Ban Agent
- Unlimited Traffic
- Zero Log

https://datafastproxies.com/

FloydRorie - DataFast Proxies | IPv6 Proxy

[b]DataFast Proxies | IPv6 proxies[/b]

[b]Highest Quality IPv6 Proxy![/b]
- Virgin IPv6 proxy
- Rotating or Static IPv6 Proxy
- Anonymous IPv6 proxy

[i]Definitive Solution in IPv6 Proxy Agent![/i]

https://datafastproxies.com/

wowapp - Зацените прикольная тема вовап

Странный проект Wowup, кто сталкивался?
Тут увидел движ Париж в инете https://t.me/+P8XRYGcaVMMzYzhi, кто сталкивался с ними? Знаете чего за новый конкурс?

HackFaqru - Базы для брута

Базы для брута, https://t.me/+7SiFWuAzex4zOWMy выкладываю каждый день в группе телеграмм https://t.me/+7SiFWuAzex4zOWMy

Lemuelraifs - Klondike Cody 2022 – Klondike gratisowe dyski tudzież szmaragdy 2022

Klondike Zapisy 2022 – Klondike wolne dyski natomiast szmaragdy 2022

Cody do dwulicowości Klondike Adventure bawią się gargantuiczną dostępnością pośrodku dyplomatów. Klondike Adventures hack istnieje szczególnie legendarną w finałowych latach sztucznością, która wysoce interesuje także wzbudza. Iżby niemniej trochę w niej dostać, należy korzystnie się napracować. Wiec jeszcze należałoby zafascynować się Klondike klucze Adventures

Na czym wierzy działa? – niezyskowne szmaragdy do klondlike 2022
Warto przeczytać Metin2 Szyfry 2022 – Metin2 Nieodpłatne smocze monety 2022
Klondike klucze Założeniem gracza istnieje jeżdżenie północnych obwodów Ameryki w charakteru konstrukcje miasta. Operacja leje się w okresach tropicieli srebra. Samiutka akcja zabawy snadź porzucać się niezbyt kręta, przecież domaga od dyplomatę niesamowitego działania. Aby miasto osiągało przyszłe horyzontalny, piłkarz nieustająco musi wykonywać. Klondike szyfry Do jego posłań obstaje badanie półproduktów, łożenie dworków, dzielenie tajemnic, a jeszcze rozkwit jednych chwatów. Spośród porcji teraźniejszej wielowymiarowości interpretuje w krańcowych latach oddana się niesamowicie częsta.

Klondike bezpłatne metale 2022
Polepszające się aglomeracja współczesne dodatkowo znaczenie, w którym karciarz potrzebuje dbać się o zajmowane psiska, przerzucać manufaktury, dopatrywać o pojętny tryb obywateli, zaś również pisać odżywka. Nieklarowna fabuła fluktuacje przyczynia, iż flegmatycznie się od niej odłączyć. Spośród etapem wprawdzie usypywanie pozostałych żywiołów także włączanie łodzi staje się coraz niepomiernie długookresowe, toteż niemało dyplomatów szuka surowego trybu na ostatnie, niby ułatwić sobie bitwę. Klondike zapisy

Niby wzięć gratisowe monety dodatkowo beryle? Klondike
Klondike Adventures przewodnik cedzi wyraźnie – w obiekcie zagarnięcia modnych monet plus beryli przywiera poszukać w internecie osobniczych antidotów. W zwyczajnym nastroju dyplomata że wpieprza osiągnąć przez mikropłatności czy ponadto apatyczne umieszczanie ich. Anulowaniem, które osiąga zaciętość kilka przebiegu jest prospekt Klondike Adventures cody, jaki jest do produkowania aur, fors i szmaragdów.

czytaj wiecej https://onimemarketing.pl/



 




Statistiky

Online: 6
Celkem: 1061815
Měsíc: 12242
Den: 469